Entrants
– Pa de poble, tomata de penjar d’Alcalà i olis d’oliva verge extra de Castelló (D.O.P. Oli de la Comunitat Valenciana)
– Pernil serrà i formatges ecològics de Catí amb melmelades de Dulces La Cartuja
– Mesclum ecològic d’Ecograu amb magrana Mollar d’Elx, raïm del Vinalopó i ametlla marcona del terreny
– Crema de tubercles ecològics d’Ecograu amb bolets Plat principal (a escollir)
– Magret d’ànec amb pomes i figues – Graellada de carn a la brasa (*) (Plat típic)
– Corder al forn amb un toc de mel (suplement 4 €) (*) (Plat típic)
– Arròs melós del dia D.O. Arròs de València (mínim 2 p.)
– Canelons de bolets i formatge de llet crua Espadán de Los Corrales
– Peix de llotja (*) (*) Plats amb guarnició de vegetals ecològics d’Ecograu Postres (a escollir)
– Gelat artesà de torró D.O. Xixona
– Mousse de caqui de la Ribera del Xúquer
Inclou 1 cistell de pa i aigua de Benassal